Skip to content

Innlagt vann på hytta

innlagt-vann-hytta

Drømmer du om å kunne ta deg en dusj når du er på hytta? Vi kommer gjerne på befaring, så kan vi fortelle deg om mulighetene og hva det vil koste.

 

Hytter på Lille og Store Arøya, Bukkespranget og Håøya har nå muligheten til å koble seg på vann- og avløpsnettet. Det gir muligheten til å få innlagt vann på hytta!

Om du vurderer nytt bad, toalett eller vann i springen på kjøkkenet, er det lurt å snakke med oss. Vi har lang erfaring og garantier du kan stole på. Vi er oppdatert på de mange ulike mulighetene som finnes, og vi bistår gjerne med gode råd og finner løsninger tilpasset dine ønsker og budsjett.

 

Vil du vite mer?
Kontakt prosjektleder Nils Ole Davidsen på 934 82 185 eller nod@lrh.no

Gratis og uforpliktende befaring og tilbud

larvik rorlegger1

Vi tilbyr gratis og uforpliktende befaring og tilbud til hytteeiere på Lille og Store Arøya, Bukkespranget og Håøya som ønsker å legge inn vann. Vi hjelper deg med å finne gode løsninger. Ingen jobb er for liten eller stor for oss.

Vi kan gi tilbud på hele jobben som inkluderer rørlegger, snekker, maler, gulvlegger, elektriker og murer/flislegger – samt lede og gjennomføre hele prosjektet. En prosjektleder hos oss blir ditt eneste kontaktpunkt, og du slipper dermed jobben med å innhente flere tilbud og følge opp gjennomføringen av prosjektet selv. Vi samarbeider med kompetente fagfolk og er konkurransedyktige på pris.

larvik rorhandel prosjektkunde

Vi hjelper deg med å finne din stil og gode løsninger. Våre konsulenter gir deg råd og veiledning om farger, design og løsninger. Og vi tegner badet ditt i 3D slik at du ser hvordan det ferdige resultatet vil bli.

Prosjektleder for Lille og Store Arøya, Bukkespranget og Håøya er Nils Ole Davidsen. Med kjennskap til området samt lokale lover og regler gjør vi det enkelt for deg. Ønsker du mer informasjon, ta kontakt på telefon 934 82 185 eller nod@lrh.no

20% rabatt på alt av baderomsutstyr og interiør

Tilbudet gjelder ved bestilling av nytt bad på Lille og Store Arøya, Bukkespranget eller Håøya innen 31. juli 2019.