Skip to content

Brannsikring

fire sprinkler

Larvik Rørhandel har lang erfaring innen brannsikring. Vi utfører prosjektering, installasjon av sprinkelanlegg, vedlikehold og kontroll.

Menneskeliv og verdier kan reddes med et sprinkleranlegg installert. Sprinkleranlegg er konsekvensdempende ved brann eller tilløp til brann, og gjør industribygg til trygge oppholdssteder. Det består av rørsystemer som bringer vann til sprinklerhoder som er strategisk plassert rundt om i bygget, og som spruter ut vann dersom det utløses. Larvik Rørhandel tilbyr avanserte sprinkleranlegg – som er forskriftsmessig utført, fra planlegging til godkjenning.

Sprinkleranlegg trenger jevnlig vedlikehold, og det er lovpålagt med en årlig kontroll. Forsikringsselskapene krever at denne kontrollen utføres av et FG-godkjent kontrollforetak. Larvik Rørhandel har FG-godkjente ingeniører som utfører prosjektering, kontroll, vedlikehold og ettersyn av sprinkleranlegg. Ved å benytte Larvik Rørhandel er du sikret forskriftsmessig vedlikehold og kontroll utført av sertifiserte fagfolk.