Skip to content

Pusse opp bad

larvik rorhandel pusse opp bad

Drømmer du om nytt bad men kvier deg for å sette i gang.  I Larvik Rørhandel har vi lang erfaring med å ta ansvaret for hele prosessen fra A til Å

Larvik Rørhandel er spesialister på totalrenovering av bad.  Du bestemmer hvordan badet skal se ut, og vi tar ansvaret for alt annet.

Vi kaller det Plussbad. For deg som kunde betyr det maksimal trygghet og 5 års garanti på produkter og utført arbeid.

Planlegging og tegning

Vi hjelper deg med å finne din stil. Enten det er moderne eller klassisk du har i tankene. Våre konsulenter gir deg råd og veiledning om farger, design og løsninger. Vi tegner badet ditt i 3D slik at du ser hvordan det ferdige resultatet vil bli.

Budsjettering

Du slipper å hente inn tilbud og følge opp gjennomføringen av byggingen selv. Vi hjelper deg med å planlegge det nye badet slik at du ikke får noen overraskende utgifter.

Byggesøknader, dokumentasjon og tillatelser

Du kan konsentrere deg om det du har lyst til, mens vi gjør det vi kan best. Din prosjektleder hos Larvik Rørhandel er den eneste du må forholde deg til. Vi tar ansvaret for ALT – du kan bare glede deg til å nyte ditt nye bad.

Bemanning med kompetente fagfolk

Du kan være sikker på at kun fagutdannede rørleggere får slippe til på ditt bad. Larvik Rørhandel håndterer dine rørleggerbehov 100 prosent profesjonelt, og vi samarbeider med lokale håndverkere på områder som flislegging og byggearbeider

Administrasjon og ansvar for underleverandører

I tillegg til å håndtere rørleggere, elektrikere, murere, snekkere, malere og flisleggere, har vi gode avtaler med solide og anerkjente leverandører av VVS-produkter og baderomsinnredninger gjennom vårt medlemskap i Norsk Rørleggerallianse.

Gjennomføring i henhold til avtalt tidsløp

Vi garanterer at du ikke får noen overraskelser! Ditt nye bad står ferdig med den løsningen du ønsket deg til avtalt tid og pris.

Bestill gratis og uforpliktende befaring!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.