Skip to content

Rørlegger

larvik rorhandel rorlegger ny

 Larvik Rørhandel påtar seg alt fra småservice-oppdrag hos private til større prosjekter innen alt av rør og varme. Vi utfører jobben til avtalt tid og budsjett.

Larvik Rørhandel er totalleverandør av alle slags typer rørleggertjenester uansett om du skal ha jobben gjort på kjøkkenet, badet eller vaskerommet – hjemme eller på hytta. Vi utfører alt av tradisjonelt rørleggerarbeid, fra enkle serviceoppdrag som reparasjon av blandebatterier og utskifting av varmtvannsbereder til hele boligprosjekter med gulvvarmeanlegg, varmepumper og andre miljø- og energibesparende løsninger.

Velger du oss som rørlegger vil vi tegne og prosjektere i samråd med deg. Du får grundig dokumentasjon med et oversiktlig tilbud i forkant, og en ryddig faktura uten ubehagelige overraskelser i etterkant.

For mange av våre kunder er det også viktig at vi er en totalentreprenør. Det vil si at vi kan gi tilbud som inkluderer rørlegger, maler, gulvlegger, elektriker og murer/flislegger – samt lede hele prosjektet med ansvar for gjennomføring, prosjektledelse og utvalgte kvalifiserte underleverandører. Som oppdragsgiver trenger du kun å forholde deg til vår prosjektleder.

Larvik Rørhandel står for trygghet og forutsigbarhet. Vi jobber med de beste leverandørene i markedet, og våre dyktige rørleggere sørger for at sluttresultatet holder høy kvalitet. Det sikrer deg som kunde, slik at du kan glede deg over resultatet i mange år fremover.

Vi har også døgnbemannet vakttelefon for akutt hjelp: 481 00 544